Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,0 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,3
Komfort
7,7
Lokalizacja obiektu
8,6
Udogodnienia
7,5
Personel
8,7
Stosunek jakości do ceny
8,2
Opinie
    Magdalena
    pl
    5,8
    15 października 2017
    Hotel w fajnej okolicy wsrod tubylcow. Trzba zanc swoje prawa aby nie pozwolic sie oszukac.
    Gdy przyjechalismy obsluga stwierdzila, ze jest niski sezon i z tego powodu zamaist apartamentu z kuchnia i sypialnia da nam pokoj 4 osobowy z rozpadajacymi sie meblami i brudna lodowka. Dopiero gdy powiedzialam ze zmieniamy hotel i dzwonie do bookingu, stwierdzili ze ostatecznie dadza nam to co zarezerwowalismy i zaplacilismy. Musielismy czekac ok 2 godzin. Niestety niesmak pozostal, chociaz kelner bardzo staral sie byc mily.
    Lokalizacja byla bardzo fajna, widok na morze, cisza i spokoj. Apartament ok, w osobnym apartamentowcu. Z pelnym wyposazeniem, czysto.
    Justyna
    pl
    8,3
    4 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Karolina
    pl
    7,5
    24 września 2017
    Niestety zdjęcia znacznie odbiegają od rzeczywistości. Pokoje zaniedbane, wymagają renowacji i odświeżenia. Na śniadanie był jeden naleśnik z dżemem i bananem, drugiego dnia pół bułki z ciasta francuskiego i mały rogalik na słodko,A trzeciego dnia omlet bardzo tłusty. I tak w kółko. Śniadanie powinno być dostosowane do standardów światowych lub chociaż powinien być stół szwedzki.
    Bardzo miła obsługa,pomocna. Menedżer wyjechał po nas ponieważ nie mogliśmy znaleźć hotelu.Barman robi pyszne drinki. Plaża i morze przy hotelu czyste.Kuchnia bardzo dobra z wyjątkiem śniadań.
    Gosc sierpien 2017
    pl
    4,6
    28 sierpnia 2017
    Nie otrzymaliśmy takie apartamentu jaki zamawialiśmy. Miały byś wszelakie udogodnienia tj widok na morze pralka zelazko. A nie było nic. A widok był na ulicę. Owszem otrzymaliśmy zniżkę ale to i tak nas nie zadowalało. Nie po to rezerwuje apartament w lutym żeby potem się rozczarować. Więc to uznaje za duży minus tego obiektu.
    Blisko plaza, wolne leżaki, dobre jedzenie w restauracji.
    p00m
    pl
    3,3
    16 sierpnia 2017
    Oferta niezgodna z opisem , nie polecam
    Hotelowy apartament zarezerwowany w lutym jako hotelowy był w zupełnie innym budynku ok 150 m . Zapłacony widok na morze tylko jak się dobrze wychylić z balkonu. Właściciel hotelu tylko pośredniczy w najmie . Niezbyt czysty,brak sprzątania,jedynie wymiana ręczników po przyniesieniu do hotelu.Brak podstawowego jest np.zmywarka ale brak stołu w kuchni i czajnika . Maleńka łazienka tylko mały brodzik -brak kabiny lub zasłony. niewygodne łóżka w salonie tylko narożnik brak 3 łóżka .Brak działającego wifi pomimo interwencji. Braki prądu. Klimatyzacja tylko w małej sypialni . Plaża ładna ale leżaki po 7 rano wszystkie zajęte -wynajmowane dla wszystkich którzy przyjdą . Leżaki zniszczone, materace lepią się od brudu.Część leżaków o 7 rano zajmowana przez właściciela hotelu.Śniadania to kpina jeden naleśnik lub zimne jajko i szklanka soku. Okolica nieciekawa daleko do restauracji i centrum, wszędzie pełno śmieci. Hotelowy bar miła obsługa ale np. o 14 brak wielu potraw z menu - nawet tostów , a ceny wyższe niż w sąsiednich barach.
    blisko plaża , darmowy parking
    Robert
    pl
    9,2
    16 sierpnia 2017
    Polcem Apartamenty duże z dużymi tarasami, jedzenie wysmienite, plaża kamienista, obiady pyszne
    Piotr
    pl
    9,2
    11 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    9,2
    11 sierpnia 2017
    Naprawdę warto
    Nie zwracają uwagi na drobiazgi, a czasami to jednak przeszkadza. Bardzo slabe śniadania.
    Rewelacyjna obsługa.Świetni, uśmiechnięci ludzie. Piękna plaża bez tłoku,wolne łóżka i leżaki na plaży.Dobre ceny.
    Robert
    pl
    9,2
    5 lipca 2017
    piekna lokalizacja i plaza. Pokoje i łazienka spromne
    Jerzy
    de
    7,9
    7 czerwca 2017
    monotonne śniadania/przez 6 dni serwowano niemalże to samo/,Lazienka/wg mnie/ poniżej standardu europejskiego.Ogólnie brak porządku/mam na uwadze teren poza objektem/ale cóż, jest to wspólne dla krajów południa.
    Wspaniale b.smaczne posilki w restauracji.Miły personel
    zalewskaaa
    pl
    7,1
    2 października 2016
    bardzo skromne śniadania, trochę daleko od centrum Sarandy
    przesympatyczna obsługa, prywatna plaża przy samym hotelu, bar przy plaży.
    Artur Ksycki
    pl
    7,5
    1 października 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    9,2
    28 września 2016
    Najlepsza cena/jakość
    - problem z dojazdem, jednak okoliczne hotele pomocne. Od przyszlego roku planowane oznaczenia hotelu, w tym momencie brak żadnego logo. Zjazd wąską uliczką od strony północy, białe parasole na plaży.
    - czysto - bardzo przyjazna obsługa, - balkon i widok na morze już przy najniższym wariancie - prywatna plaża zaopatrzona w leżaki, hamaki, wyjście wprost z hotelu - pyszna kawa i dobre śniadania, jednak bardzo małe (croissanty lub naleśnik, można traktować jako przystawkę). - w tym miejscu można odpocząć nie wychodząc z hotelu, jeszcze tu wrócimy!
    Grzegorz
    pl
    9,6
    26 września 2016
    Brak uwag!
    Hotel przy samej plaży, rewelacyjny widok z balkonu, obsługa i jedzenie znakomite
    kazowi
    pl
    8,3
    17 września 2016
    Minusy... Dość trudno było znaleźć obiekt. Musieliśmy pytać ludzi z hotelu obok o wskazówki. Apartament niezbyt dokładnie posprzatany - śmieci po poprzednich lokatorach,włosy w brodziku i brak papieru toaletowego, niezbyt wygodne łóżko. Jednak na jedną noc do przeżycia ;-)
    Lokalizacja hotelu jest wzorowa - przy samej plaży z widokiem na Korfu, leżakami i barem w którym jest fantastyczna obsługa. Barman super! Bardzo komunikatywny i zabawny. Zaszło nieporozumienie i zamiast pokoju w hotelu dostaliśmy apartament w budynku obok, który jest dopiero wykanaczny, za to w ramach rekompensaty policzono nam jak za pokój dwuosobowy w hotelu. Na szczęście z pokoju roztatczal się ładny widok, była klimatyzacja,duży balkon i aż dwa pokoje z kuchnią. Cena bardzo ok i bardzo blisko centrum Sarandy w której tętni życie. Na pewno tam wrócimy :-)
    Paweł R
    pl
    7,5
    9 września 2016
    ŚNIADANIA - DWA DNI Z RZĘDU ZIMNY OMLET, TRZECIEGO DNIA BARDZO MAŁY CROISSANT + SZKLANKA SOKU
    BARDZO MIŁA OBSŁUGA, LOKALIZACJA - HOTEL PRZY PLAŻY, LEŻAKI W CENIE, BAR PRZY PLAŻY, WIDOK Z BALKONU NA MORZE
    Elżbieta
    pl
    9,6
    15 sierpnia 2016
    polecam
    kłopoty z zalogowaniem się do wifi, ale to może przejściowe kłopoty.
    Bardzo miła obsługa, fajna plaża, bar przy plaży. położenie z dala od zgiełku.
    Diana
    pl
    6,7
    31 lipca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam
    pl
    7,9
    17 lipca 2016
    Śniadania mogły być bardziej obfite i urozmaicone.
    Obsługa hotelowa była dobra. Kelnerzy bardzo mili. Na śniadania były zestawy które powtarzały się co 3 dni. Po śniadaniu była kawa gratis. Parasole i leżaki w cenie pokoju. A tak ok.
    Łukasz
    pl
    6,7
    19 czerwca 2016
    Bardzo skromne śniadanie, zero oznakowania dojazdu, rozkopana droga dojazdowa, niewygodne łóżka, mrówki w pokoju :) przy płaceniu w Euro domagać się wydawania reszty w euro bo przy lewach przelicznik właściciela to lichwa razy 100!
    Lokalizacja nad samym morzem, leżaki w cenie, prywatny parking
Ładowanie opinii